Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Rent-A-Car

Najbolji sportski automobili za vikend iznajmljivanje

August 28, 2024
Najbolji sportski automobili za vikend iznajmljivanje

Bilo da ste dugogodišnji ljubitelj brzih automobila ili tek otkrivate čari sportske vožnje, sada imate priliku da sednete za volan mašine koja ubrzava od 0 do 100 km/h za manje od 3 sekunde, da čujete riku motora koji razvija preko 500 konjskih snaga i da privučete ljubomorne poglede dok se vozite gradskim bulevarima u najnovijem modelu vašeg omiljenog sportskog automobila.

Za koga je iznajmljivanje sportskih automobila?

Iznajmljivanje sportskih automobila kod nas prati globalne trendove, prilagođavajući se lokalnom tržištu i potrebama. Ovde nije reč samo o običnoj vožnji - radi se o ispunjenju snova, testiranju vlastitih granica i doživljavanju vrhunske automobilske tehnologije na jedan potpuno nov način. 

Iznajmljivanje sportskih automobila nije za svakoga.

To je za avanturiste u duši, za one koji veruju da život treba živeti punim plućima. Za ljude koji znaju da ponekad treba sebi priuštiti nešto posebno, nešto što izlazi iz okvira svakodnevice. Za one koji razumeju da nije sve u posedovanju, već u doživljaju. 

Za poslovne ljude koji znaju koliko prvi utisak može biti važan. Za parove koji žele da obeleže važnu godišnjicu na nezaboravan način. Za one koji znaju da život nije proba i da treba zgrabiti svaku priliku za nova iskustva. To je za ljude sa ukusom, ali i za one koji tek otkrivaju svet luksuza i performansi.

Ukratko, iznajmljivanje sportskih automobila je za sve one koji su dovoljno hrabri da svoje snove pretvore u stvarnost, makar na 48 sati. 

Ako ste jedan od njih, pogledajte našu listu Top 10 sportskih automobila koje možete iznajmiti kod nas već danas, za nezaboravno iskustvo vožnje. 

10. BMW 4

BMW 4

Motor: 2.0L turbo četvorocilindrični ili 3.0L turbo šestocilindrični

Snaga: Od 184 do 374 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.8 - 4.5 sekundi

BMW Serije 4 je sinonim za spoj sportskih performansi i prefinjene elegancije. Sa preciznim upravljanjem i izborom snažnih motora, pruža vozaču uzbudljivo iskustvo bilo da krstari gradskim ulicama ili se upušta u dinamičnu vožnju na autoputu. Ovaj model je idealan za sve koji žele da uživaju u nemačkom inženjeringu i ostave snažan utisak gde god da se pojave.

Iznajmite BMW 4 već danas!

9. Mercedes-Benz C Klasa (AMG)

Mercedes-Benz C Klasa (AMG)

Motor: 2.0L turbo četvorocilindrični ili 4.0L V8 biturbo

Snaga: Od 255 do 503 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.0 - 3.9 sekundi

Mercedes-Benz C Klasa u AMG verziji predstavlja savršenu kombinaciju luksuza i brutalne snage. Sa snažnim motorima i prefinjenim enterijerom, vožnja u ovom automobilu pruža neponovljiv osećaj moći i ekskluzivnosti. Bilo da ga koristite za poslovna putovanja ili vikend vožnje, ovaj Mercedes donosi vrhunsko zadovoljstvo za volanom.

Iznajmite Mercedes-Benz C Klasa već danas!

8. Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Motor:: 1.6L turbo benzinski + dva elektromotora

Kombinovana snaga: 360 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.2 sekunde

Peugeot 508 PSE je dokaz da hibridni pogon može biti veoma uzbudljiv. Sa kombinovanom snagom od 360 KS i mogućnošću električne vožnje, ovaj sportski sedan pruža vrhunske performanse uz smanjenu potrošnju goriva. Idealan za one koji žele spoj efikasnosti i snage, a pritom ostavljaju utisak modernog i ekološki osvešćenog vozača.

Iznajmite Peugeot 508 PSE već danas!

7. Porsche Macan

Porsche Macan

Motor: 2.0L turbo četvorocilindrični ili 2.9L V6 biturbo

Snaga: Od 265 do 440 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 6.2 - 4.3 sekunde

Porsche Macan je savršen izbor za one koji žele da spoje praktičnost SUV-a sa performansama sportskog automobila. Ovaj kompaktni SUV nudi izuzetno upravljanje i moćno ubrzanje, čineći ga idealnim za sve vrste terena. Bilo da planirate vikend putovanje na planini ili avanturu kroz gradske ulice, Macan će ispuniti sva vaša očekivanja.

Iznajmite Porsche Macan već danas!

6. BMW 8

BMW 8

Motor: 3.0L šestocilindrični ili 4.4L V8 biturbo

Snaga: Od 340 do 530 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.2 - 3.7 sekundi

BMW Serije 8 je vrhunski GT automobil, stvoren za duga putovanja sa stilom. Sa moćnim V8 motorom i luksuznim enterijerom, vožnja ovim automobilom je pravo zadovoljstvo za svakog vozača. Svaki detalj u ovom modelu dizajniran je da pruža maksimalan komfor i osećaj prestiža, bilo da krstarite autoputem ili istražujete vijugave puteve kroz prirodu.

Iznajmite BMW 8 već danas!

5. Porsche Taycan

Porsche Taycan

Motor: Dva elektromotora

Snaga: Od 408 do 761 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.4 - 2.8 sekundi

Porsche Taycan je vrhunski primer budućnosti sportskih automobila. Kao potpuno električno vozilo, Taycan nudi impresivne performanse uz nultu emisiju štetnih gasova. Njegov trenutni obrtni moment i ubrzanje oduševljavaju vozače, dok njegov elegantan dizajn privlači poglede na svakom koraku. Za one koji žele da budu u korak sa vremenom, Taycan je savršen izbor.

Iznajmite Porsche Taycan već danas!

4. Porsche Panamera

Porsche Panamera

Motor: 2.9L V6 biturbo do 4.0L V8 biturbo

Snaga: Od 330 do 700 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 5.6 - 3.1 sekundi

Porsche Panamera kombinuje sportske performanse sa luksuzom limuzine, pružajući dovoljno prostora za putnike i prtljag. Ovaj automobil je idealan za porodična putovanja ili poslovne susrete gde ne želite da pravite kompromis između komfora i performansi. Sa Panamerom, svaka vožnja postaje luksuzno iskustvo vredno pamćenja.

Iznajmite Porsche Panamera već danas!

3. Audi E-Tron GT

Audi E-Tron GT

Motor: Dva elektromotora

Snaga: Od 476 do 598 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 4.1 - 3.3 sekunde

Audi E-Tron GT je sportski automobil budućnosti, sa izuzetnim performansama i futurističkim dizajnom. Njegov električni pogon omogućava trenutni obrtni moment, čineći svaku vožnju nezaboravnom. Sa elegantnim linijama i naprednom tehnologijom, E-Tron GT je pravi izbor za vozače koji traže spoj inovacije i adrenalina.

Iznajmite Audi E-Tron GT već danas!

2. Porsche 911

Porsche 911

Motor: 3.0L šestocilindrični bokser biturbo do 3.8L šestocilindrični bokser

Snaga: Od 385 do 650 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 4.2 - 2.7 sekundi

Porsche 911 je ikona sportskih automobila, sa neprevaziđenim upravljanjem i prepoznatljivim dizajnom. Njegov bokser motor pruža specifičan zvuk i izvanredne performanse, koje čine svaku vožnju posebnim iskustvom. Bilo da ste na planinskom putu ili na autoputu, Porsche 911 će vam pružiti nezaboravno zadovoljstvo za volanom.

Iznajmite Porsche 911 već danas!

1. Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster

Motor: 4.0L V8 biturbo

Snaga: Od 476 do 585 KS

Ubrzanje 0-100 km/h: 3.8 - 3.1 sekunde

Na vrhu naše liste je Mercedes-AMG GT Roadster, ultimativni luksuzni kabriolet. Sa moćnim V8 motorom i zvukom koji budi strast, ovaj automobil je pravi izbor za sve koji žele da uživaju u svakoj sekundi vožnje. Dizajn i tehnologija čine ovaj model ne samo lepim na oko, već i izuzetno efikasnim na putu.

Iznajmite Mercedes-AMG GT Roadster već danas!

Sa nama, vaši snovi postaju realnost!

Vožnja sportskog automobila je više od običnog putovanja – to je prilika da osetite vrhunske performanse i luksuz iz prve ruke. Sa našom širokom ponudom sportskih i luksuznih automobila, BizRent vam omogućava da pronađete vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama i željama.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte zašto je BizRent prvi izbor za iznajmljivanje automobila u regionu.