Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Dugoročni Zakup Vozila

Vozite bez briga: 10 automobila koji se ističu po pouzdanosti

September 11, 2024
Vozite bez briga: 10 automobila koji se ističu po pouzdanosti

Dugoročni zakup automobila postaje sve popularniji među firmama i pojedincima koji žele fleksibilnost korišćenja vozila bez obaveza vlasništva. Ključna prednost dugoročnog zakupa je mogućnost da koristite novi automobil bez potrebe za velikim početnim ulaganjima, uz fiksne mesečne rate koje vam omogućavaju da planirate svoje troškove bez iznenađenja.

Šta je dugoročni zakup sa otkupom i zašto odabrati pouzdan automobil?

Dugoročni zakup sa otkupom je fleksibilan model koji omogućava korisnicima da iznajme vozilo na duži vremenski period, uz mogućnost otkupa na kraju ugovora po unapred dogovorenoj ceni. 

Ova opcija nudi stabilnost troškova, jer mesečne rate obuhvataju sve ključne stavke – od registracije i osiguranja do redovnog održavanja vozila. Korisnici imaju mogućnost da koriste automobil bez brige o neočekivanim dodatnim troškovima, a po završetku zakupa mogu odlučiti da li žele da postanu vlasnici.

Za one koji se odluče za dugoročni zakup sa otkupom, izbor automobila postaje još važniji. 

Ključni faktor pri ovoj odluci je pouzdanost vozila. Pouzdani automobili, koji su konstruisani sa kvalitetnim materijalima, izdržljivim motorima i naprednim sigurnosnim sistemima, garantuju dugoročnu upotrebu uz minimalne kvarove. Manje kvarova znači manje vremena provedenog u servisu i manji troškovi održavanja, što dugoročno štedi novac i vreme korisnika.

Iz tog razloga, nudimo vozila koja su poznata po svojoj dugotrajnosti i stabilnosti, jer znamo da vozači traže modele koji će ih služiti pouzdano i nakon što odluče da ih otkupe. 

Predstavljamo vam listu 10 najpouzdanijih automobila iz naše ponude.

10. Škoda Fabia

Škoda Fabia

Škoda Fabia je idealan izbor za vozače koji traže ekonomičan, ali pouzdan automobil.

Poznata je po jednostavnoj, ali čvrstoj konstrukciji i izdržljivim motorima koji omogućavaju stabilnu vožnju bez potrebe za čestim popravkama. Fabia spada u klasu ekonomičnih automobila, sa prosečnih 4,9 l/100 km i odlično se ponaša kako u gradskoj vožnji tako i na dužim relacijama. 

Što se sigurnosti tiče, opremljena je efikasnim bezbednosnim sistemima poput automatskog kočenja u nuždi, elektronske kontrole stabilnosti i sistema za održavanje u traci (Lane Assist), koji pružaju dodatnu sigurnost i stabilnost na putu.

Iznajmite Škoda Fabia i uživajte u pouzdanoj, ekonomičnoj vožnji uz minimalne troškove održavanja.

9. Renault Clio

Renault Clio

Renault Clio je pouzdan i kompaktan i jedan od naših omiljenih modela za gradsku vožnju,

Clio se može pohvaliti dugotrajnim motorom koji nudi odličnu izdržljivost čak i u najzahtevnijim uslovima vožnje. Sa prosečnom potrošnjom goriva od oko 4 l/100 km, Clio je idealan za gradske vozače koji žele automobil sa malom potrošnjom. 

Unutrašnjost je iznenađujuće prostrana za automobil te veličine, a funkcionalnost se ističe jednostavnošću upravljanja i dobro organizovanim kontrolama. Clio nudi i napredne bezbednosne funkcije, uključujući sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, što dodatno podiže nivo sigurnosti.

Iznajmite Renault Clio i iskusite stabilnu vožnju i pouzdanost, savršenu za svakodnevnu upotrebu.

8. Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30 je kompaktni model koji nudi odličan spoj udobnosti, pouzdanosti i ekonomičnosti. 

Dolazi sa snažnim dizel motorom od 115 konjskih snaga, koji donosi odlične performanse u gradskoj vožnji ali i na otvorenom putu. Potrošnja goriva kod ovog modela je 4,1 l/100 km, što ga čini izuzetno ekonomičnim, posebno za vozače koji često prelaze velike distance.

Hyundai i30 ima prostranu unutrašnjost koja pruža visok nivo udobnosti, a napredni multimedijalni sistem olakšava svakodnevnu vožnju. Napredni sigurnosni sistemi, kao što su asistencija pri kočenju i nadzor mrtvog ugla, dodatno poboljšavaju bezbednost vozača i putnika.

Iznajmite Hyundai i30 i uživajte u dugotrajnoj vožnji, uz udobnost i sigurnost koja traje.

7. Peugeot 308

Peugeot 308

Peugeot 308 je prepoznatljiv po svom modernom dizajnu, ali i po pouzdanosti i dugotrajnosti. 

Njegova unutrašnjost pruža udobnost kako vozaču, tako i putnicima, sa dovoljno prostora kako za duža putovanja tako i za svakodnevnu vožnju. Potrošnja goriva od oko 4,2 l/100 km, što čini Pežo 308 jednim od najekonomičnijih automobila u ovoj klasi. 

Pored svega što smo pomenuli, uz ovaj model dolaze i sigurnosne opcije kao što su elektronska kontrola stabilnosti, automatsko kočenje u slučaju nužde i nadzor mrtvog ugla. Sve ove funkcije čine ovaj model sigurnim i pouzdanim, kako u gradskoj vožnji, tako i na autoputu.

Iznajmite Peugeot 308 sa dugoročnim najmom i uživajte u modernom dizajnu, sigurnosti i uštedi.

6. Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan je sinonim za pouzdanost i dugovečnost, pa je savršen izbor za dugoročni najam. 

Ovaj model se ističe svojim izdržljivim motorima koji pružaju stabilne performanse i mogu preći velike kilometraže bez značajnijih kvarova. Sa prosečnom potrošnjom goriva od oko 4,5 l/100 km, Corolla Sedan je izuzetno ekonomična, što doprinosi smanjenju ukupnih troškova vožnje.

Prostran enterijer osigurava udobnost kako za vozača, tako i za putnike, dok napredni sigurnosni sistemi, uključujući adaptivni tempomat i sistem za automatsko kočenje u nuždi, garantuju bezbednost na svakom putovanju. U našoj ponudi dostupne su i verzije Toyota Corolla Hatchback i Corolla Cross, koje pružaju slične karakteristike, ali su prilagođene različitim potrebama vozača.

Iznajmite Toyota Corollu Sedan i uživajte u pouzdanosti i ekonomičnosti uz vrhunski nivo sigurnosti.

5. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan je jedan od najpouzdanijih SUV modela na tržištu. 

Ovaj automobil nudi odličnu kombinaciju prostranosti, udobnosti i izdržljivosti, idealan za duge relacije i svakodnevnu upotrebu. Sa potrošnjom goriva od oko 6,1 l/100 km, Tiguan se pokazao kao ekonomičan SUV, dok njegova robusna konstrukcija pruža dugotrajan period korišćenja bez potrebe za čestim servisima. 

Unutrašnjost Tiguana je prostrana i prilagođena za celu porodicu, sa naprednim multimedijalnim sistemima i bezbednosnim funkcijama kao što su automatsko kočenje u nuždi i detekcija mrtvog ugla.

Iznajmite Volkswagen Tiguan i uživajte u sigurnoj i dugotrajnoj vožnji sa SUV-om koji garantuje stabilnost.

4. BMW 3

BMW 3

BMW Serije 3 sa razlogom važi za jednog od najpouzdanijih luksuznih automobila u svojoj klasi. 

Ova limuzina nudi izdržljiv motor koji pruža dugoročne performanse bez potrebe za čestim popravkama. Posebno je cenjena među poslovnim korisnicima zbog kombinacije luksuza, udobnosti i izvanredne stabilnosti u vožnji. Što se tiče ekonomičnosti, BMW 3 postiže prosečnu potrošnju goriva od oko 5,5 l/100 km, što ga čini jednim od najefikasnijih automobila u klasi limuzina. 

Pored toga, ovaj model je opremljen naprednim bezbednosnim funkcijama, uključujući kontrolu trakcije, nadzor vozača i asistenciju pri kočenju, koji poboljšavaju sigurnost na putu. Unutrašnjost automobila je izrađena od vrhunskih materijala, a tehnološke funkcije, poput multimedijalnog sistema sa ekranom osetljivim na dodir, omogućavaju lako upravljanje zabavnim i informativnim funkcijama.

Iznajmite BMW 3 sa dugoročnim najmom i uživajte u luksuznoj, pouzdanoj vožnji!

3. Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class je poznat po svojoj vrhunskoj izradi, pouzdanosti i luksuzu. 

Ova limuzina nudi sjajne performanse i savršen je izbor za vozače koji traže elegantno, ali i sigurno vozilo za svakodnevnu vožnju ili poslovna putovanja. C-Class je pronašao dobar balans između snage i efikasnosti, pa se zbog svoje prosečne potrošnje goriva od oko 5,7 l/100 km, svrstava među ekonomičnije automobile u luksuznoj klasi. 

Unutrašnjost je prostrana i udobna, izrađena od kvalitetnih materijala i opremljena modernim tehnologijama. A kada je reč o sigurnosti, tu se C-Class može pohvaliti sa sistemima poput kontrole trakcije, sistema za detekciju sudara, asistencije pri parkiranju i nadzora mrtvog ugla, koji olakšavaju vožnju u svim uslovima.

Iznajmite Mercedes-Benz C-Class sa dugoročnim najmom i uživajte u udobnosti, luksuzu i sigurnosti!

2. Audi Q5

Audi Q5

Audi Q5 je luksuzni SUV srednje veličine koji nudi savršen spoj izdržljivosti, performansi i udobnosti. 

Ističe se svojim snažnim ali ekonomičnim motorima, sa potrošnjom goriva od oko 5,8 l/100 km, što ga čini odličnim izborom kako za gradske vožnje, tako i za duga putovanja. Unutrašnjost Audi Q5 (2024) je prostrana i elegantno dizajnirana, sa naprednim tehnologijama kao što su multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir i mogućnost povezivanja putem Apple CarPlay i Android Auto

Sedišta su udobna i prilagodljiva, idealna za dugotrajne vožnje. Kada je reč o sigurnosti, Audi Q5 je opremljen naprednim sistemima kao što su automatska kontrola vožnje, nadzor mrtvog ugla, i sistem za automatsko kočenje u nuždi, koji garantuju maksimalnu sigurnost na putu.

Iznajmite Audi Q5 i uživajte u luksuzu i sigurnoj vožnji uz minimalne troškove održavanja.

1. BMW X5

BMW X5

BMW X5 je sinonim za vrhunski luksuz, snagu i dominaciju na putu. 

Ovaj luksuzni SUV nudi moćan motor, izuzetnu izdržljivost i vrhunske bezbednosne funkcije koje pružaju sigurnost i u najzahtevnijim uslovima. Sa xDrive pogonom na sve točkove, BMW X5 je stvoren za sve terene – bilo da krstarite gradskim ulicama ili istražujete nepristupačne staze, snaga i stabilnost su uvek na vašoj strani.

Ono što dodatno impresionira kod ovog modela je njegov balans snage i ekonomičnosti. Sa prosečnom potrošnjom goriva od oko 6,8 l/100 km, BMW X5 postiže neverovatne rezultate za SUV ove veličine i performansi, pružajući vam vrhunski užitak u vožnji bez stalne brige o troškovima goriva.

Unutrašnjost vozila je pažljivo dizajnirana do najsitnijih detalja kako bi pružila maksimalnu udobnost.

Sedišta obložena kožom, vrhunski materijali i intuitivno postavljeni kontrolni paneli omogućavaju vozačima i putnicima istinski prestižan osećaj. Napredni multimedijalni sistem i opcije za asistenciju vozaču, poput nadzora mrtvog ugla i asistencije pri parkiranju, čine svako putovanje sigurnijim i prijatnijim.

Iznajmite BMW X5 i doživite ultimativni spoj luksuza, snage i pouzdanosti – savršen za sve avanture!

Pronađite svoj savršen automobil već danas!

Dugoročni zakup u BizRent-u nudi fleksibilnost i sigurnost pri korišćenju automobila, uz opciju otkupa po isteku ugovora. Bilo da tražite ekonomičan gradski automobil ili porodični SUV, naša ponuda obuhvata vozila poznata po pouzdanosti i dugovečnosti.

Kontaktirajte nas danas a mi ćemo vam pomoći da pronađete svoj savršen automobil!