Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Rent-A-Car

Koje električne automobile iznajmiti u 2024? Evo predloga

July 18, 2024
Koje električne automobile iznajmiti u 2024? Evo predloga

Da, električni automobili su budućnost, ali ta budućnost je već ovde i sad!

Električni automobili postaju sve dostupniji i popularniji, i priznaćete, sve bolje izgledaju. Ranijih godina su električna vozila bila previše komplikovana za svakodnevnu vožnju zbog vremena potrebnog za punjenje, a ni infrastruktura, odnosno broj punionica za njih nije bila na zavidnom nivou. Posebno ne u Srbiji. 

Ali i to se uveliko promenilo! 

Danas su u ponudi električni automobili sa većim dometom u kilometraži, jednostavniji za korišćenje i najbitnije od svega - neće vas ostaviti na putu. Ova vozila su vrhunac tehnološke inovacije, a mogu se pohvaliti i izgledom koji osvaja i srca ljubitelja tradicionalnih automobila. Ako vas zanimaju električni automobili i tražite vrhunsko iskustvo vožnje, nastavite da čitate.

Delimo sa vama naš izbor 5 električnih automobila za iznajmljivanje koji su se odlično pokazali do sada.

5. Citroën e-C4 Electric

Citroën e-C4 Electric električni automobil

Citroën e-C4 Electric je savršena kombinacija modernog dizajna i vrhunske udobnosti. 

Sa dometom do 420 kilometara, ovaj kompaktni SUV je idealan za gradske vožnje ali i duža putovanja​ van grada. Automobil nudi glatku i tihu vožnju a Citroën Advanced Comfort sedišta pružaju neverovatnu udobnost. Enterijer je opremljen 10-inčnim touchscreen infotainment sistemom, koji uključuje navigaciju, Apple CarPlay i Android Auto​. Prostran prtljažnik od 380 litara pruža sasvim dovoljno mesta za sve vaše potrebe, bilo da idete na vikend izlet ili obavljate svakodnevne poslove​​.

Sa Citroën e-C4 Electric nema greške i sigurno ćete uživati u udobnoj vožnji “bez dima”!

4. Renault 5 E-Tech

Renault 5 E-Tech električni automobil

Renault 5 E-Tech je vozilo koje kombinuje retro šarm sa najnovijom tehnologijom. 

Sa dometom do 400 kilometara, ovaj model je savršen za gradske vožnje i duža putovanja. Njegova moderna unutrašnjost nudi intuitivan 12-inčni digitalni klaster i infotainment sistem sa podrškom za bežično punjenje i Bluetooth povezivanje. Efikasan elektromotor omogućava tiho i glatko iskustvo vožnje, dok prostrana kabina nudi dovoljno mesta za sve putnike i njihov prtljag. 

Zadnja sedišta se mogu oboriti kako bi se povećao prostor za skladištenje, što čini ovaj automobil savršenim za porodična putovanja ili vikend avanture. 

Rezervišite Renault 5 E-Tech i iskusite spoj nostalgije i inovacije​.

3. Kia EV6

Kia EV6 električni automobil

Kia EV6 redefiniše koncept električnih vozila sa svojim futurističkim dizajnom i impresivnim dometom do 500 kilometara. 

Ovaj automobil je opremljen najnovijim tehnologijama, kao što su adaptivni tempomat, asistencija pri zadržavanju u traci, i 12.3-inčni infotainment ekran koji podržava Apple CarPlay i Android Auto​​. Ubrzanje od 0 do 100 km/h za manje od 5 sekundi čini Kia EV6 pravim izborom za one koji žele da kombinuju održivost sa sportskim performansama​. Prostrana unutrašnjost i prtljažnik od 520 litara čine ga idealnim za sve vaše avanture. 

Rezervišite Kia EV6 i uživajte u uzbudljivoj vožnji koje ovaj automobil pruža!

2. BMW X1

BMW X1 električni automobil

BMW X1 je svestrani SUV dostupan kao plug-in hibrid, koji predstavlja savršen spoj luksuza i praktičnosti​. 

Sa dometom od 55 kilometara u potpuno električnom režimu, X1 je idealan za gradske vožnje i kratka putovanja​​. Unutrašnjost je prostrana i moderna, opremljena najnovijim tehnološkim rešenjima kao što su BMW zakrivljeni ekran, digitalni kokpit, i sistem za asistenciju vozaču​. Dinamično ubrzanje i sportsko upravljanje čine svaku vožnju zadovoljstvom, dok luksuzni materijali i prostran enterijer osiguravaju vrhunsku udobnost. 

Rezervišite BMW X1 Plug-in Hybrid i iskusite luksuz bez granice!

1. Audi e-tron GT

Audi e-tron GT električni automobil

Audi e-tron GT je vrhunac električnih performansi i dizajna koji ostavlja bez daha​. 

Sa dometom od oko 400 kilometara i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za manje od 4 sekunde, e-tron GT nudi izuzetno iskustvo vožnje​. Unutrašnjost je luksuzna i prostrana, sa naprednim tehnologijama kao što su virtualni kokpit, head-up displej, i 10.1-inčni infotainment ekran sa podrškom za Apple CarPlay i Android Auto​​. Precizno upravljanje i sportski osećaj vožnje čine ga idealnim za one koji žele vrhunski sportski automobil sa ekološkim prednostima. 

Rezervišite Audi e-tron GT i uverite se zašto je broj jedan na našoj listi!

Zašto iznajmiti električni automobil kod BizRent?

Električni automobili nude održiva rešenja za vožnju bez emisija štetnih gasova, a BizRent nudi vrhunske modele koji kombinuju ekološku odgovornost sa luksuzom i performansama koje tražimo od vozila. 

Bez obzira da li tražite automobil za gradske vožnje ili duža putovanja, imamo električno vozilo za vas! A ako ipak tražite hibridno ili klasično vozilo na gorivo, pogledajte našu ponudu automobila i izaberite vozilo koje vam više odgovara. Rezervacija vozila je rekordno brza i jednostavna a za odabrano vozilo ne morate doći bilo gde - već ga mi dostavljamo na adresu! 

Radujemo se saradnji sa vama,

BizRent!