Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Dugoročni Zakup Vozila

Ovo su najbolji automobili za gradsku vožnju koje je lako iznajmiti

August 9, 2024
Ovo su najbolji automobili za gradsku vožnju koje je lako iznajmiti

Pri pomisli na gradsku vožnju, mnogi vozači odmah pomisle na gužve u saobraćaju.

Dugo traženje parking mesta, stalno stajanje na semaforima, visoka potrošnja goriva, znate i sami kako to ide. Sve to, zajedno sa motoristima, biciklistima i pešacima na koje treba paziti u svakom trenutku, pretvore vožnju u gradu u pravi izazov. 

Ipak, gradska vožnja ima svoje prednosti i čari, pogotovo kada imate pravi automobil.

Zašto iznajmiti automobil za vožnju gradom?

Bilo da idete u obilazak najlepših gradova Srbije ili tražite najbolji restoran u Beogradu, trebaće vam auto koji je za to predviđen.

Najbrži način da dođete do automobila je renta car ili iznajmljivanje od pouzdanih agencija. Naravno, nije ni svaki auto pogodan za gradsku vožnju. Veće automobile je teže voziti po gradu, komplikovaniji su za parkiranje a i više goriva troše za razliku od manjih, kompaktnih automobila koje je moguće parkirati bilo gde i voziti uskim ulicama grada. Osim što treba da bude kompaktan, mora biti siguran i udobar i da bude osiguran u slučaju potencijalnih nezgoda koje su svakodnevnica u gradu.

Ali koji su najbolji automobili za gradsku vožnju?

Izbor je ogroman, ali tu smo da pomognemo! Pokazujemo vam koji su najbolji renta car automobili za gradsku vožnju koji pružaju sve prednosti o kojima smo govorili. Svaki model sa liste možete iznajmiti kod BizRent po veoma povoljnim uslovima. Treba da znate da se svi  automobili redovno servisiraju, a uz to su i kasko osigurani i dostupni su za rezervaciju već danas. Nakon brze rezervacije, automobil stiže na željenu adresu - vaše je samo da uživate u vožnji!

Pogledajte sada svih 13 modela koje smo izdvojili iz naše ponude.

13. Citroen C3 Aircross SUV

Citroen C3 Aircross SUV

Citroen C3 Aircross SUV nudi mnogo više od vožnje po neravnom terenu. Kompaktan i prostran, idealan je za svakodnevnu gradsku vožnju. Visok klirens poboljšava preglednost saobraćaja i olakšava prelazak preko neravnina kao što su rupe i šahtovi, pružajući sigurnu vožnju. Napredni sistemi za kontrolu stabilnosti osiguravaju stabilnu vožnju u svim uslovima. Njegova modularna sedišta i prostran prtljažnik pružaju dovoljno prostora za putnike i prtljag. Unutrašnjost je dizajnirana sa naglaskom na udobnost i praktičnost, uz moderni multimedijalni sistem za zabavu i informacije. 

Iznajmite Citroen C3 Aircross SUV po odličnoj ceni!

12. Kia Picanto

Kia Picanto

Kia Picanto je idealan izbor za svakodnevnu gradsku vožnju. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako parkiranje i manevrisanje kroz uske gradske ulice, za vožnju bez stresa. Ekonomičan motor smanjuje troškove vožnje, a napredne sigurnosne funkcije pružaju dodatni mir i sigurnost. Udobna sedišta i kvalitetna unutrašnjost dodatno poboljšavaju iskustvo vožnje. Sa intuitivnim rasporedom kontrola i modernim tehnologijama, svaka vožnja postaje prijatnija i praktičnija. Prostrani prtljažnik nudi dovoljno prostora za sve vaše svakodnevne potrebe. 

Iznajmite Kia Picanto po odličnoj ceni!

11. Honda Jazz

Honda Jazz

Honda Jazz nudi praktičnost sa prostranim enterijerom i fleksibilnim sedištima. Efikasan motor i napredne sigurnosne funkcije osiguravaju glatku i sigurnu vožnju. Idealan za svakodnevne obaveze i duže relacije, Jazz je savršen za one koji traže komfor i prilagodljivost. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana sa naglaskom na funkcionalnost i udobnost. 

Iznajmite Honda Jazz po odličnoj ceni!

10. Peugeot 208

Peugeot 208

Peugeot 208 unosi sportski duh u svakodnevnu gradsku vožnju. Njegov elegantan dizajn i efikasan motor pružaju optimalne performanse i nisku potrošnju goriva. Napredne sigurnosne tehnologije, kao što su automatsko kočenje i upozorenje na izlazak iz trake, osiguravaju sigurnu vožnju. Intuitivni i-Cockpit sistem sa digitalnim instrumentima i multifunkcionalnim volanom dodatno poboljšava iskustvo vožnje. Unutrašnjost je udobna i kvalitetno izrađena, pružajući vam zadovoljstvo u svakom kilometru. 

Iznajmite Peugeot 208 po odličnoj ceni!

9. Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X je savršen izbor za gradsku vožnju sa stilom i funkcionalnošću. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako manevrisanje kroz uske ulice i parkiranje, dok niska potrošnja goriva osigurava ekonomičnost. Moderan dizajn privlači poglede, a unutrašnjost je dizajnirana sa fokusom na udobnost i funkcionalnost. Napredni sistem za povezivanje omogućava pristup muzici, navigaciji i drugim funkcijama, čineći vožnju prijatnijom i praktičnijom.

Iznajmite Toyota Aygo X po odličnoj ceni!

8. Mini 3 Door Hatch

Mini 3 Door Hatch

Mini 3 Door Hatch je savršen spoj stila i performansi u kompaktnom dizajnu. Njegov jedinstveni izgled i agilnost čine ga idealnim za gradsku vožnju. Sa naprednim sistemima za povezivanje i sigurnost, svaka vožnja postaje prijatna i bezbedna. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana za maksimalnu udobnost, sa visokokvalitetnim materijalima i funkcionalnim rešenjima. Mini 3 Door Hatch je idealan za one koji žele voziti sa stilom.

Iznajmite Mini 3 Door Hatch po odličnoj ceni!

7. Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo je sinonim za pouzdanost i kvalitet, idealan za gradsku vožnju. Kompaktni dizajn olakšava manevrisanje kroz gradske ulice, dok pouzdan motor pruža izvanredne performanse i ekonomičnost. Adaptivni tempomat i sistem za asistenciju pri parkiranju čine vožnju jednostavnijom i bezbednijom. Unutrašnjost je dizajnirana sa pažnjom na detalje, pružajući udobnost i funkcionalnost za svakodnevnu upotrebu.

Iznajmite Volkswagen Polo po odličnoj ceni!

6. Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF pruža sportski doživljaj vožnje sa otvorenim krovom i vrhunskim performansama. Njegova agilnost i napredne sigurnosne funkcije osiguravaju uzbudljivu i sigurnu vožnju. Idealan za svakodnevne i vikend avanture, Mazda MX-5 RF donosi jedinstven užitak u vožnji na otvorenom. Udobna sedišta i kvalitetni materijali dodatno poboljšavaju iskustvo vožnje. 

Iznajmite Mazda MX-5 RF po odličnoj ceni!

5. Renault Clio

Renault Clio

Renault Clio je savršen za gradsku vožnju sa svojim modernim dizajnom i ekonomičnim motorom. Napredne tehnologije i udobna unutrašnjost povećavaju udobnost i sigurnost. Praktičan i efikasan, Clio nudi sve što vam je potrebno za svakodnevne vožnje, bilo da ste na putu do posla ili u kupovini. Njegov prostran enterijer i kvalitetni materijali čine svaki trenutak za volanom prijatnim. 

Iznajmite Renault Clio po odličnoj ceni!

4. Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10 je idealan za gradsku vožnju sa kompaktnim dizajnom koji omogućava lako parkiranje i manevrisanje kroz uske ulice. Ekonomičan motor smanjuje troškove vožnje, dok unutrašnjost nudi udobnost i funkcionalnost. Moderan multimedijalni sistem omogućava vam povezivanje sa vašim uređajima, pružajući zabavu i informacije na dohvat ruke. Napredne sigurnosne funkcije, kao što su sistemi za pomoć vozaču, osiguravaju bezbednu vožnju svaki put.

Iznajmite Hyundai i10 po odličnoj ceni!

3. Škoda Fabia

Škoda Fabia

Škoda Fabia kombinuje komfor i praktičnost sa prostranim enterijerom i ekonomičnim motorom. Savremeni sigurnosni sistemi i kvalitetna unutrašnjost čine vožnju bezbednom i prijatnom. Ekološki prihvatljiva, Fabia je idealna za gradsku vožnju i savremene vozače koji brinu o životnoj sredini. Njena praktičnost i udobnost čine je savršenim izborom za svakodnevne potrebe. 

Iznajmite Škoda Fabia po odličnoj ceni!

2. Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota Yaris iz 2024. pruža kombinaciju komfora i pouzdanosti sa prostranim enterijerom i ekonomičnim motorom. Napredne sigurnosne funkcije i savremeni sistem za povezivanje povećavaju sigurnost i udobnost u vožnji. Yaris je idealan za gradsku vožnju, nudeći pouzdanost i ekonomičnost. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana za maksimalnu udobnost. 

Iznajmite Toyota Yaris po odličnoj ceni!

1. BMW 2

BMW 2

BMW 2 spaja luksuz i performanse sa sofisticiranim dizajnom i vrhunskim motorom. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana za maksimalnu udobnost, dok napredne tehnologije i sigurnosni sistemi poboljšavaju iskustvo vožnje. BMW 2 je idealna kombinacija luksuza i praktičnosti za gradsku vožnju, pružajući vozačima užitak u svakodnevnoj vožnji. 

Iznajmite BMW 2 po odličnoj ceni!

Želite našu pomoć da odaberete najbolji gradski automobil?

Ako tražite nešto drugačije od ovih modela ili imate specifične zahteve, tu smo da vam pomognemo! Naš tim stručnjaka je tu da vam ponudi savete i predloge kako biste pronašli automobil koji najbolje odgovara vašim željama, potrebama i budžetu. 

Kontaktirajte nas i obezbedite sebi idealno vozilo za gradsku vožnju, koje će vam olakšati svakodnevne obaveze i učiniti vožnju užitkom. 

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

- BizRent