Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Dugoročni Zakup Vozila

Najbolji automobili za vožnju po neravnim terenima (Top 5)

August 24, 2024
Najbolji automobili za vožnju po neravnim terenima (Top 5)

Vožnja po neravnim terenima donosi niz izazova koje običan automobil jednostavno ne može da savlada.

Bilo da vozite po makadamu, blatnjavim seoskim putevima ili strmim usponima, potrebna vam je snaga, stabilnost i sigurnost koje mogu pružiti samo vozila prilagođena za te terene. U BizRent-u vam nudimo širok izbor terenskih vozila ili SUV, dostupnih kroz opcije renta car kratkoročnog iznajmljivanja, dugoročnog zakupa, ili operativnog lizinga

Bez obzira na to koliko će trajati vaša avantura, mi imamo pravo vozilo za vas.

5. Toyota RAV4

Toyota RAV4

Toyota RAV4 je svestran SUV koji se odlično snalazi u svakodnevnim situacijama, ali i na lakšim off-road terenima. Sa 2.5-litarskim hibridnim motorom i AWD pogonom, RAV4 pruža stabilnost i sigurnost na makadamskim putevima, planinskim stazama, ali i u urbanim sredinama. 

RAV4 može da primi do 5 putnika, a njegov prtljažnik je dovoljno prostran za sve vaše potrebe, bilo da se radi o vikend putovanju ili svakodnevnim obavezama. Njegova praktičnost i ekonomičnost čine ga idealnim izborom za vozače koji žele vozilo koje se lako prilagođava svim uslovima vožnje.

Iznajmite Toyota RAV4 i uživajte u svestranosti vozila koje vas neće izneveriti, bilo na asfaltu ili van njega!

4. Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor je dizajniran za one koji se ne plaše da se suoče sa najtežim terenima. Sa snažnim 2.0-litarskim bi-turbo dizel motorom od 213 KS i 4x4 pogonom, Raptor pruža sigurnost i stabilnost na terenima gde većina vozila ne može ni da prođe. Pojačano vešanje omogućava mu da apsorbuje udarce i nepravilnosti, čineći vožnju udobnom čak i kada su uslovi na putu daleko od savršenih. 

Raptor može da primi do 5 putnika, a njegov prtljažnik je prostran i praktičan, posebno kada vam treba dodatni prostor za opremu ili prtljag. Van terena, Raptor ostaje pouzdan i udoban za svakodnevnu vožnju, što ga čini odličnim izborom za one koji traže vozilo koje se može nositi sa svim izazovima.

Iznajmite Ford Ranger Raptor i osetite uzbuđenje koje pruža pravi terenac!

3. BMW X5

BMW X5

BMW X5 je luksuzni SUV koji odlično kombinuje snagu i udobnost. Sa 3.0-litarskim turbo dizel motorom i xDrive pogonom, X5 je spreman za sve izazove, bilo da vozite po neasfaltiranim putevima ili planinskim stazama. Njegovo adaptivno vešanje omogućava glatku vožnju, čak i na najzahtevnijim terenima, dok vam inteligentni sistem raspodele snage pruža stabilnost i sigurnost. 

X5 može da primi do 5 putnika, a prostran prtljažnik pruža dovoljno mesta za sve što vam je potrebno, od prtljaga do sportske opreme. Kada se vratite na asfalt, X5 se ponaša kao pravi luksuzni SUV, pružajući vam udobnost i eleganciju u svakodnevnoj vožnji.

Iznajmite BMW X5 i doživite vožnju koja spaja luksuz i snagu modernog SUV-a!

2. Mercedes SUV AMG GLE

Mercedes SUV AMG GLE

Mercedes AMG GLE je luksuzni SUV koji ne gubi na performansama čak ni na najzahtevnijim terenima. Sa svojim 3.0-litarskim šestocilindričnim motorom i 4MATIC pogonom, GLE pruža odličnu vuču i stabilnost, bilo da vozite po planinskim putevima ili kroz blato. Prilagodljivo vešanje dodatno poboljšava udobnost, smanjujući osećaj neravnina na putu. 

GLE može da primi 5 putnika u svojoj luksuzno opremljenoj unutrašnjosti, a prtljažnik pruža dovoljno prostora za sve što vam je potrebno za duže putovanje. Kada niste na terenu, GLE se ponaša kao pravi Mercedes – sofisticiran, udoban i elegantan, idealan za vožnju kroz grad ili na autoputu.

Iznajmite Mercedes AMG GLE i uživajte u luksuzu i performansama, gde god da krenete!

1. Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery je pravi izbor za vozače koji žele maksimalnu pouzdanost na terenu. Njegov 3.0-litarski šestocilindrični motor i Terrain Response sistem omogućavaju mu da se lako prilagodi različitim vrstama terena, bilo da je reč o blatnjavim putevima, kamenitim stazama ili strmim usponima. Discovery je robustan i izdržljiv, ali istovremeno nudi visok nivo udobnosti i luksuza u kabini. 

Može da primi do 7 putnika, što ga čini idealnim za porodična putovanja ili avanture sa prijateljima. Prtljažnik je prostran, a sedišta se mogu lako prilagoditi kako bi se dobio još veći prostor za prtljag ili opremu. Kada se vrati na asfalt, Discovery ostaje udoban i lak za vožnju, bez kompromisa u pogledu performansi.

Iznajmite Land Rover Discovery i istražite svet s vozilom koje je spremno za bilo koji teren.

Zašto izabrati BizRent?

Razumemo koliko je važno imati pouzdan automobil koji je siguran i udoban bez obzira na teren. Automobili iz naše ponude su osigurani i redovno ih servisiramo, vaše je samo da vozite!

Rezervacija automobila nikada nije bila lakša!

Pošaljite upit i naš stručni tim će vam pomoći da odaberete vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama, ukusu i budžetu. Sa fleksibilnim opcijama iznajmljivanja, kao što su kratkoročni i dugoročni zakup, kao i operativni lizing, BizRent je vaš partner za svaku vožnju. 

Kontaktirajte nas danas i pronađite idealno vozilo koje će vas sigurno dovesti do cilja!