Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Rent-A-Car

Top 10 pristupačnih luksuznih automobila za iznajmljivanje

September 18, 2024
Top 10 pristupačnih luksuznih automobila za iznajmljivanje

Luksuzni automobili pružaju više od obične vožnje.

Oni predstavljaju jedinstvenu kombinaciju udobnosti i prestiža koju bi svako trebao da iskusi barem jednom u životu. Bilo da je reč o svečanom događaju, poslovnom putovanju ili jednostavno želji za vrhunskim iskustvom na putu, iznajmljivanje luksuznog automobila je prava odluka. Sa BizRent-om, proces je jednostavan. 

Napravite online rezervaciju i dostavljamo vozilo na vašu adresu. 

Naša ponuda automobila uključuje najnovije modele luksuznih automobila, spremne da vam pruže vrhunsko iskustvo vožnje po pristupačnoj ceni. Svaki od modela nudi jedinstvene karakteristike i iskustvo vožnje koje će zadovoljiti i najzahtevnije vozače.

Predstavljamo vam našu listu top 10 najpovoljnijih luksuznih automobila za iznajmljivanje. 

10. BMW 520xd

BMW 520xd

BMW 520xd pruža izuzetno iskustvo vožnje, kombinujući snagu i udobnost. 

Njegov unutrašnji prostor odiše luksuzom, zahvaljujući Merino kožnim sedištima i aluminijumskim detaljima. Sa adaptivnim oslanjanjem, pruža glatku vožnju čak i na neravnim putevima. Idealan je za poslovne sastanke, gde je potrebno ostaviti jak utisak, ili za udobnu vožnju do aerodroma. Sa najnovijim iDrive 8.0 sistemom, lako ćete pronaći najbržu rutu do svog sledećeg poslovnog sastanka.

Iznajmite BMW 520xd već danas i uživajte u komfornoj i sofisticiranoj vožnji!

9. Audi A6

Audi A6

Audi A6 nudi elegantan spoj luksuza i praktičnosti. 

Njegov prostrani enterijer sa Valcona kožnim sedištima i naprednom tehnologijom čini ga savršenim izborom za posebne prilike, poput mature ili godišnjice braka. Sa adaptivnim oslanjanjem, svako putovanje postaje glatko i prijatno. MMI Touch Response sistem omogućava jednostavno upravljanje svim funkcijama, od navigacije do klimatizacije, čineći vožnju još prijatnijom.

Iznajmite Audi A6 već danas i doživite spoj tehnologije i udobnosti za svaku priliku!

8. Audi A8

Audi A8

Pravo remek-delo luksuza i tehnologije. 

Audi A8 je savršen izbor za venčanja ili ekskluzivne događaje gde je potreban automobil koji ostavlja snažan utisak. Enterijer je prostran i luksuzan, sa sedištima koja nude masažu, grejanje i ventilaciju – savršeno za opuštanje pre važnog trenutka. Bang & Olufsen 3D zvučni sistem pruža vrhunski audio doživljaj, dok adaptivno vazdušno oslanjanje obezbeđuje maksimalnu udobnost na svakom putovanju.

Iznajmite Audi A8 i obezbedite vrhunski luksuz za vaš poseban dan!

7. BMW 740d

BMW 740d

Vrhunac udobnosti i luksuza.

BMW 740d je idealan za one koji žele da impresioniraju na poslovnom sastanku ili događaju visokog profila. Njegova unutrašnjost obložena Merino kožom i opremljena najnovijim tehnologijama pruža udobnost i luksuz na svakom putovanju. Sedišta sa funkcijom grejanja, hlađenja i masaže osiguravaju opuštanje, dok sistem ambijentalnog osvetljenja stvara prijatnu atmosferu. Sa Driving Assistant Professional sistemom, vožnja je sigurna i bez stresa.

Iznajmite BMW 740d za poslovne sastanke i važna okupljanja!

6. BMW X5

BMW X5

BMW X5 je savršen izbor za vikend putovanja ili porodične događaje. 

Prostrani enterijer sa Vernasca kožnim sedištima i panoramskim krovom pruža udobnost i osećaj prostranosti. Adaptivno oslanjanje i xDrive pogon na sva četiri točka omogućavaju udobnu i sigurnu vožnju na svim vrstama puteva. Bilo da idete na izlet ili planirate vikend u prirodi, X5 je pravi izbor.

BMW X5

Iznajmite BMW X5 za luksuzno porodično putovanje ili vikend avanturu!

5. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne je savršen za one koji žele da iskuse kombinaciju sportskih performansi i luksuza. 

Njegova sportska unutrašnjost, obogaćena kožom i aluminijumom, pruža vrhunsko iskustvo vožnje. Sa Porsche Active Suspension Management (PASM), vožnja je glatka i dinamična. Idealan za svečane događaje ili vikend putovanja gde želite da privučete pažnju i uživate u vožnji.

Porsche Cayenne

Iznajmite Porsche Cayenne i iskusite spoj luksuza i sportskog duha!

4. Mercedes GLE AMG

Mercedes GLE AMG

Mercedes GLE AMG nudi impresivan spoj luksuza i performansi, što ga čini idealnim za svečane prilike ili događaje visokog profila. 

Njegov luksuzni enterijer, sa Nappa kožom i AMG sportskim sedištima, pruža vrhunsku udobnost. Sa Air Body Control vazdušnim oslanjanjem, vožnja je glatka i stabilna, bilo da se krećete gradskim ulicama ili autoputem. Savršen za svečane dolaske na crveni tepih ili gala večeri.

Mercedes GLE AMG

Iznajmite Mercedes GLE AMG za poseban događaj!

3. Land Rover Range Evoque

Land Rover Range Evoque

Land Rover Range Evoque je idealan izbor za venčanja ili ekskluzivne proslave gde je potreban luksuzan i prostran automobil. 

Njegov enterijer sa Windsor kožom i prirodnim drvetom pruža osećaj prestiža. Sa Terrain Response 2 sistemom, Evoque se prilagođava svim vrstama terena, pružajući udobnu vožnju. Bez obzira na to da li ste na venčanju na otvorenom ili u luksuznom restoranu, Evoque će vas dovesti sa stilom.

Land Rover Range Evoque

Iznajmite Land Rover Range Evoque i uživajte u luksuzu i prestižu!

2. Range Rover Sport

Range Rover Sport

Range Rover Sport je pravi izbor za sportski nastrojene vozače koji žele luksuzan SUV za vikend avanture ili posebne događaje. 

Enterijer sa visokokvalitetnim materijalima i adaptivnim vazdušnim oslanjanjem pruža udobnost i kontrolu na svim putevima. Touch Pro Duo sistem omogućava vam jednostavno upravljanje svim funkcijama, dok Meridian zvučni sistem stvara savršenu atmosferu za svako putovanje.

Iznajmite Range Rover Sport za luksuznu i dinamičnu vožnju!

1. Porsche Panamera

Porsche Panamera

Porsche Panamera je idealan izbor za poslovne sastanke ili ekskluzivne večere gde želite da ostavite snažan utisak. 

Njegov sportski, a istovremeno luksuzan dizajn privlači poglede, dok unutrašnjost sa najfinijom kožom i naprednom tehnologijom pruža vrhunski komfor. Uz adaptivno vazdušno oslanjanje, vožnja je precizna i udobna, čineći svaki trenutak za volanom posebnim.

Porsche Panamera

Iznajmite Porsche Panamera za sofisticirano i moćno iskustvo koje dolazi sa imenom “Porsche”!

Luksuz na dohvat vaših ruku

Vožnja luksuznog automobila sa BizRent-om znači uživanje u vrhunskom komforu, prestižu i inovativnoj tehnologiji. Bez obzira na to da li želite elegantan sedan za venčanje, sportski SUV za vikend avanturu, ili luksuznu limuzinu za poslovni sastanak, naša ponuda automobila nudi nešto za svačiji budžet. 

Sa online rezervacijom i dostavom vozila na vašu adresu, luksuz je bliži nego ikada. 

Kontaktirajte nas i rezervišite svoj model već danas!