Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Dugoročni Zakup Vozila

Zašto su ovi ekonomični automobili odličan izbor za dugoročni zakup

September 5, 2024
Zašto su ovi ekonomični automobili odličan izbor za dugoročni zakup

Verovatno ste već čuli za dugoročni zakup i koje su pogodnosti ove naše usluge.

U slučaju da niste - dugoročni najam automobila je prava stvar za one koji žele da koriste auto na duže vreme, bez komplikacija oko vlasništva. Ovo je odlično rešenje za firme koje žele stabilne troškove, ali i za pojedince koji žele sve prednosti vožnje novog automobila, bez potrebe za velikim početnim ulaganjima. 

Dakle, platite mesečnu ratu, a BizRent brine o svemu ostalom — od registracije do redovnog servisa.

Šta je dugoročni zakup sa otkupom kod BizRent-a?

Ako razmišljate o dugoročnom korišćenju automobila, a na kraju perioda želite da postanete vlasnik, dugoročni zakup sa otkupom je savršeno rešenje. Ova opcija vam omogućava da koristite automobil uz mesečne rate, dok na kraju perioda imate mogućnost da ga otkupite po unapred dogovorenoj ceni.

Kako to funkcioniše u praksi?

Tokom perioda zakupa, plaćate mesečne rate koje uključuju sve troškove održavanja, registracije i osiguranja. Nakon isteka ugovora, imate izbor – da vratite automobil ili ga otkupite. Otkupna cena je unapred definisana, tako da nema iznenađenja. Ovo je sjajna opcija za one koji žele sigurnost vlasništva, ali i fleksibilnost da isprobaju vozilo pre konačne odluke.

Zašto je dugoročni zakup pravi izbor?

Dugoročni zakup sa otkupom kombinuje najbolje iz oba sveta – uživate u novom vozilu uz minimalne mesečne troškove, dok istovremeno imate mogućnost da postanete vlasnik vozila na kraju perioda. Iako su mnogi troškovi uključeni u mesečnu ratu, jedan trošak ostaje na vama – potrošnja goriva. 

Ali, ni to ne mora biti veliki izdatak.

Kako dodatno uštedeti?

Pametan odabir automobila može vam značajno smanjiti troškove goriva. 

Ukoliko se odlučite za ekonomičan model, možete uštedeti na svakodnevnoj potrošnji, što dugoročno donosi značajne finansijske koristi. Zbog toga smo odabrali pet najboljih ekonomičnih automobila za dugoročni najam, koji vam mogu pomoći da dodatno optimizujete svoje troškove.

Predstavljamo vam modele iz naše raznovrsne ponude automobila, koju možete proveriti kasnije.

5. Škoda Octavia

Škoda Octavia

Škoda Octavia je jedan od najboljih izbora za dugoročni najam ako tražite nešto ekonomično i praktično. 

Sa potrošnjom od oko 4,5 litara na 100 kilometara na otvorenom putu, ovaj automobil je pravi majstor štedljivosti zbog kojeg je veoma tražen automobil kod većine preduzeća. Octavia je takođe poznata po ogromnom prtljažniku, što je čini idealnom za duža putovanja ili porodične izlete. Uz sve to, naši klijenti hvale njenu udobnost i pouzdanost, što znači da će vas ovaj auto sigurno služiti bez problema tokom celog perioda najma.

Iznajmite Škoda Octavia po sjajnim cenama!

4. Toyota Yaris

Toyota Yaris

Ako želite da uštedite još više na gorivu, Toyota Yaris Hybrid je pravi izbor za vas. 

Sa prosečnom potrošnjom od samo 3,3 litra na 100 kilometara, ovaj mališan je šampion ekonomičnosti, posebno u gradskim uslovima. Hibridni pogon znači da ćete često voziti samo na struju, što ne samo da smanjuje potrošnju, već i emisiju štetnih gasova. Osim toga, Yaris je kompaktan i lak za parkiranje, što ga čini idealnim za gradsku vožnju.

Iznajmite Toyota Yaris po sjajnim cenama!

3. Renault Clio

Renault Clio

Renault Clio je omiljeni gradski auto mnogih vozača, i to sa dobrim razlogom. 

Sa potrošnjom od oko 4 litra na 100 kilometara, Clio je ekonomičan, a uz to i vrlo praktičan za svakodnevnu upotrebu. Njegove male dimenzije čine ga savršenim za gradske uslove, ali ne gubi na udobnosti ili funkcionalnosti. Enterijer je prijatan i moderno uređen, a uz napredne sigurnosne funkcije, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

Iznajmite Renault Clio po sjajnim cenama!

2. Hyundai i30

Hyundai i30

Hyundai i30 je automobil koji nudi mnogo za svoju cenu.

Sa potrošnjom od oko 4,5 litara na 100 kilometara, i30 je odličan izbor za one koji traže ekonomičan, ali pouzdan automobil. Ovaj model se ističe po prostranosti i udobnosti, što ga čini idealnim za duža putovanja, bilo da idete na poslovni put ili na odmor. Pored toga, i30 dolazi sa bogatom opremom, uključujući savremene multimedijalne sisteme i asistenciju za vozača, što dodatno olakšava vožnju.

Iznajmite Hyundai i30 po sjajnim cenama!

1. Peugeot 308

Peugeot 308

Peugeot 308 je pravi primer kako francuski dizajn može da se kombinuje sa praktičnošću. 

Ovaj automobil nudi potrošnju od oko 4,2 litra na 100 kilometara, što ga čini izuzetno ekonomičnim. Enterijer je prostran i udoban, sa intuitivnim rasporedom kontrola i kvalitetnim materijalima izrade. Peugeot 308 je opremljen i naprednim sigurnosnim sistemima, pa je idealan kako za gradske, tako i za duže vožnje.

Iznajmite Peugeot 308 po sjajnim cenama!

Pronađite savršeni automobil za dugoročni najam u BizRentu!

Tražite ekonomičan, pouzdan i fleksibilan način da koristite automobil na duže staze?

BizRent ima pravo rešenje za vas! Bilo da se odlučite za dugoročni najam ili dugoročni zakup sa otkupom, naši modeli automobila su pažljivo odabrani da zadovolje sve vaše potrebe. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možete jednostavno doći do svog idealnog vozila, bez skrivenih troškova i sa potpunom podrškom tokom celog perioda korišćenja!

Radujemo se saradnji sa vama!

Vaš BizRent!