Dugoročni zakup™

Sa otkupom.

BIZRENT SPORTLINE SELECTION™

Škoda Octavia Sportline

Dugoročni zakup™

150 KS

Automatik

Benzin MH

BIZRENT BUSINESS SELECTION™

Škoda Superb Ambition

Dugoročni zakup™

200 KS

Automatik

Dizel

Šta je Dugoročni zakup™?

Dugoročni zakup™ je poseban tip najma vozila koji pruža našim klijentima mogućnost da uživaju u svim prednostima vlasništva nad vozilom, dok istovremeno dobijaju sve pogodnosti koje pruža naša usluga. Fokusirani smo na stvaranje iskustva u kojem naši klijenti posmatraju vozilo kao investiciju, dok se mi brinemo o održavanju, osiguranju, detailingu i pružanju maksimalne profesionalnosti na svakom koraku.

Kroz Dugoročni zakup™, imate mogućnost da vozilo koristite na duži period, uz sve benefite koje donosi vlasništvo. Vozilo je vaše, a mi se brinemo o svim administrativnim aspektima kao što su registracija, osiguranje i redovno održavanje. Naš stručni tim vam je na raspolaganju da obezbedi vrhunsku uslugu i zadovolji sve vaše potrebe.

Kao korisnik vozila kroz Dugoročni zakup™, možete uživati u potpunom zadovoljstvu vožnje, znajući da se brinemo o svim detaljima. Održavanje vozila, popravke, zamena guma, kao i osiguranje, sve je uključeno u našu uslugu. Takođe, pružamo usluge detaljnog čišćenja i renoviranja vozila kako bismo održali njegovu optimalnu estetiku i vrednost.

Naš cilj je da vam pružimo ne samo izuzetno vozilo, već i potpuno iskustvo održavanja i profesionalnosti. Svakom koraku pristupamo sa najvišim standardima kako bismo vam obezbedili maksimalnu udobnost, sigurnost i pouzdanost.

Uživajte u svim pogodnostima Dugoročnog zakupa™ i posmatrajte svoje vozilo kao investiciju koja vam pruža vrhunsko iskustvo vožnje. Naš tim stručnjaka je posvećen vašem zadovoljstvu i spreman da odgovori na sve vaše zahteve i potrebe.

Postanite deo Dugoročnog zakupa™ i iskusite vrhunsku profesionalnost, kvalitet i brigu o vozilu na najvišem nivou.

Vaša vozila. Naša briga.

Dugoročni zakup™

Učešće: 10% - 50%

Godišnja kilometraža: 15, 30, 45 i 60 hiljada km / godišnje

Period najma: 1 - 4 godine

Otkup: 1,200.00 € fiksno / 10% - 30%

Loyal Club™ popust: 10%

Dugoročni zakup™ vam pruža mogućnost da prilagodite dinamiku finansiranja prema vašim potrebama i preferencijama. Evo nekoliko ključnih parametara koji vam omogućavaju da formirate opciju koja vam najviše odgovara:

 • Učešće: Možete izabrati učešće u rasponu od 10% do 50% od vrednosti vozila. Ovo vam omogućava da odaberete nivo početne investicije koji vam najbolje odgovara.

 • Godišnja kilometraža: Možete birati između nekoliko opcija godišnje kilometraže – 15, 30, 45 ili 60 hiljada km. Ova fleksibilnost vam omogućava da prilagodite kilometražu prema vašim putnim potrebama i navikama.

 • Period najma: Možete odabrati period najma od 1 do 4 godine. Ovo vam omogućava da prilagodite trajanje zakupa prema vašim dugoročnim planovima i preferencijama.

 • Otkup: Imate mogućnost da izaberete opciju otkupa vozila na kraju perioda najma. Otkup može biti fiksno određen iznos od 1,200.00 € ili možete izabrati procenat od 10% do 30% od vrednosti vozila. Ovo vam omogućava da planirate i budžetirate za buduće vlasništvo nad vozilom.

Dinamika finansiranja kroz Dugoročni zakup™ vam omogućava da prilagodite sve ključne parametre kako biste formirali opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naš stručni tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da donesete informisane odluke.

Uživajte u svim pogodnostima Dugoročnog zakupa™ i iskusite maksimalnu fleksibilnost i prilagodljivost u finansiranju vašeg vozila.

Zajedno gradimo dugoročnu mobilnost.

*U slučaju prekoračenja uključene kilometraže koja je deo paketa najma, primenjivaće se dodatna naknada za svaki dodatni pređeni kilometar. Naplata za dodatne kilometre iznosi 0,09 eura po kilometru. Molimo Vas da pažljivo pratite kilometražu i pridržavate se dogovorenih ograničenja kako biste izbegli neočekivane dodatne troškove. Preporučujemo Vam da detaljno proučite uslove i odredbe dugoročnog zakupa za korišćenje vozila kako biste bili potpuno upoznati sa svim relevantnim informacijama i eventualnim troškovima koji mogu nastati. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naš tim je na raspolaganju da Vam pruži dodatne informacije i asistenciju.

Dugoročni zakup™ Basic paket - Jednostavno i pristupačno

Dugoročni zakup™ Basic paket pruža vam mogućnost da uživate u jeftinijoj opciji dugoročnog zakupa, prilagođenoj vašim potrebama i budžetu. Ovaj paket je idealan za klijente koji žele osnovne usluge bez dodatnih pogodnosti. Evo šta vam nudi Dugoročni zakup™ Basic paket:

 1. Jeftinija opcija dugoročnog zakupa: Basic paket pruža vam pristupačnu opciju za dugoročni zakup vozila. Možete uživati u pogodnostima dugoročnog zakupa po povoljnijoj ceni.

 2. Bez detailinga: U okviru Basic paketa, nije uključena usluga detailinga za vozilo. Ovo vam omogućava da se fokusirate na osnovno održavanje vozila, bez dodatnih troškova.

 3. Bez zamenskog vozila: U ovom paketu, zamensko vozilo nije uključeno kao deo usluge. Vaše vozilo će biti dostupno samo vama tokom perioda zakupa.

 4. Srednja klasa guma: U Basic paketu, dobijate srednju klasu guma za vaše vozilo. Ove gume pružaju dobar balans između performansi i cene.

 5. Kasko polisa sa 15% učešćem: Dugoročni zakup™ Basic paket uključuje kasko polisu sa učešćem od 15%. Ovo vam pruža osnovno osiguranje za vozilo tokom perioda zakupa.

Dugoročni zakup™ Basic paket je dizajniran da vam pruži jednostavnu i pristupačnu opciju za dugoročni zakup vozila. Uživajte u povoljnijoj ceni, bez dodatnih usluga i pogodnosti. Naš stručni tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da odaberete paket koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Dugoročni zakup™ Pro paket - Premium iskustvo na svakom koraku

Dugoročni zakup™ Pro paket pruža vam vrhunsko iskustvo dugoročnog zakupa, sa dodatnim pogodnostima i premium uslugama. Ovaj paket je idealan za klijente koji žele maksimalnu udobnost, bezbrižnost i profesionalnost tokom perioda zakupa. Evo šta vam nudi Dugoročni zakup™ Pro paket:

 1. Detailing usluga: U okviru Pro paketa, možete uživati u profesionalnoj detailing usluzi za vaše vozilo. Vaše vozilo će uvek blistati i izgledati besprekorno.

 2. 0% učešće u prvoj šteti: U slučaju nezgode ili štete na vozilu, u Pro paketu nemate učešće u prvoj šteti. Ovo vam pruža dodatnu finansijsku sigurnost i olakšava eventualne nepredviđene situacije.

 3. Dostupno zamensko vozilo u svakom trenutku: U ovom paketu, možete uvek računati na dostupno zamensko vozilo. Bez obzira na okolnosti, uvek ćete biti mobilni i bez prekida u vožnji.

 4. Premium gume: Pro paket uključuje premium klasu guma za vaše vozilo. Ove gume pružaju izuzetno visoke performanse i bezbednost tokom vožnje.

 5. Mobility manager: Uz Pro paket, dobijate svog ličnog mobility managera koji će se brinuti o svim vašim potrebama i zahtevima tokom perioda zakupa. On će vam pružiti sveobuhvatnu podršku i završiti sve administrativne i organizacione zadatke za vas.

Dugoročni zakup™ Pro paket je dizajniran da vam pruži premium iskustvo dugoročnog zakupa vozila. Uživajte u vrhunskim uslugama, udobnosti i profesionalnosti na svakom koraku. Naš stručni tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da se odlučite za paket koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Dobrodošli u Loyal Club™!

Loyal Club™ je posebna grupa klijenata koju čine oni koji su pokazali izuzetnu posvećenost i korektnost prema našim vozilima. Ova grupa čini ljude poput vas – koji redovno plaćaju na vreme, pažljivo koriste vozila, poštuju sve procedure i pravila, i time doprinose izgradnji bolje budućnosti mobilnosti.

Ovaj klub je namenjen isključivo onima koji dele našu viziju o odgovornom i održivom korišćenju vozila. Kroz vašu vernost i predanost, zajedno gradimo sigurniju i efikasniju mobilnost za sve nas.

Biti član Loyal Club™ donosi niz privilegija i benefita. Pored zadovoljstva da budete deo ekskluzivne zajednice, imaćete pristup posebnim pogodnostima, popustima i unapređenjima. Takođe, očekujte da ćete biti prvi obavešteni o novim uslugama, događajima i promocijama.

Vaša podrška i posvećenost ne samo da nam pomažu da vam pružimo vrhunsku uslugu, već i da unapredimo našu ponudu u skladu sa vašim potrebama i željama. Vaša povratna informacija je dragocena i pomaže nam da neprestano unapređujemo naše usluge kako bismo vam pružili izvanredno iskustvo korišćenja vozila.

Hvala vam što ste deo Loyal Club™. Vaša podrška i saradnja su ključni faktori u našem zajedničkom cilju – stvaranju bolje budućnosti mobilnosti. Radujemo se što ćemo vas nagraditi za vašu vernost i posvećenost i što ćemo vam pružiti još više razloga da ostanete deo naše ekskluzivne zajednice.

Zajedno gradimo bolju budućnost mobilnosti!

Imate li neka dodatna pitanja?

Kao lizing, samo dosta bolje

Osiguranje

Zaštita za vaše vozilo u slučaju nepredvidljivih događaja i oštećenja

Detailing

Naš tim se brine da sva vozila budu besprekorno čista

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Održavanje guma

Redovito održavanje guma na vaše automobilu osigurava optimalno prianjanje.

Kompletno servisiranje vozila

Redovno i kompetentno servisiranje produžuje životni vek vašeg vozila.

Registracija vozila

osigurava da vaše vozilo bude sigurno i spremljeno za vožnju po javnim cestama.

Pomoć na putu 24/7

Pomoć na putu je uvek tu kako biste imali mirnu vožnju, pružajući vam brzu i pouzdanu podršku

Vozila iz naše flote​

BIZRENT SPORTLINE SELECTION™

Škoda Octavia Sportline

Dugoročni zakup™

150 KS

Automatik

Benzin MH

BIZRENT BUSINESS SELECTION™

Škoda Superb Ambition

Dugoročni zakup™

200 KS

Automatik

Dizel

BIZRENT SPORTLINE SELECTION™

Škoda Kodiaq Sportline

Dugoročni zakup™

190 KS

Automatik

Benzin

BIZRENT PREMIUM SELECTION™

Škoda Superb Style

Dugoročni zakup™

280 KS

Automatik

Benzin

Vozite svoj automobil iz snova

Ako ste pronašli automobil koji obožavate, jednostavno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pomoći da ga ostvarite. Naša usluga je prilagođena vašim željama i omogućava vam da vozite svoj automobil iz snova na način koji vam najviše odgovara.